Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/public/sites/www.rijschoolrtl.nl/includes/menu.inc).

Rijschool RTL in Utrechtfoto.JPG

Ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool in Utrecht? Ga dan voor autorijschool RTL. Zo kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een hoog slagingspercentage. Bovendien zijn we bij RTL heel flexibel. 

Rijschool Utrecht

Wil je graag rijles volgen bij een goede rijschool in Utrecht en woon je in de omgeving van Utrecht, zoek dan niet verder. Ook als je op zoek bent naar een rijschool in Vianen, een rijschool in IJsselstein, een rijschool in Nieuwegein, een rijschool in Houten, een rijschool in Maarssen, een rijschool in Vleuten, een rijschool in De Meern, een rijschool in De Bilt, een rijschool in Bilthoven, een rijschool in Zeist, een rijschool in Den Dolder, een rijschool in Huis ter Heide of een rijschool in Bosch en Duin, ben je bij ons aan het juiste adres!

Reguliere opleiding
De beste rijschool in Utrecht biedt diverse rijopleidingen. Een van de opleidingen is de reguliere rijopleiding. Bij deze opleiding les je 1 of 2 maal per week. De afspraken kun je gewoon met de instructeur maken en je wordt (thuis) opgehaald. Het examen wordt in overleg met jou aangevraagd als alle lesstappen behandeld zijn. In de twee à vier weken dat de aanvraag duurt, zorgt de instructeur ervoor dat je alle vereiste vaardigheden op een voldoende niveau krijgt. Als je aan het einde sneller vordert, of ineens meer tijd hebt om te lessen, kan het examen altijd in overleg met jou naar voren worden gehaald.

Spoed opleiding
Ben je op zoek naar een spoedcursus rijbewijs in Utrecht en omgeving? Ook voor een dergelijke opleiding ben je bij RTL rijschool in Utrecht aan het juiste adres. Een spoed opleiding is even duur als het reguliere pakket. Bij deze opleiding, die ook wel eens 10 daagse opleiding wordt genoemd, starten we met een intake. Deze intake bestaat uit een gesprek en een rijtest, waarin jouw beginniveau wordt bepaald en gekeken wordt hoe snel jouw vorderingen zijn. Na afloop van deze intake krijg je direct van de instructeur te horen hoeveel lessen hij adviseert en wat de opleiding je in dat geval gaat kosten. Dit advies is natuurlijk vrijblijvend, maar wel altijd voor jou op maat gemaakt! Als dit advies je aanspreekt, kunnen we in overleg de complete opleiding, inclusief het praktijkexamen inplannen. Dit plannen gebeurt in de tijd die jij beschikbaar hebt. Het is soms zelfs mogelijk de opleiding inclusief examen te plannen in vijf dagen! Mocht jouw woonplaats er (nog) niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Examenplaatsen
Bij Rijschoolschool RTL is het mogelijk om praktijkexamen te doen in Utrecht. De rijlessen worden daarom ook gegeven in Utrecht. Zo leer je de examenplaats goed kennen en ben je beter voorbereid op het praktijkexamen. Rijschool RTL kan je in overleg ophalen van huis, school, werk, stage of een andere vooraf afgesproken plek en je weer thuis afzetten.

Je rijbewijs halen

Waarom langer wachten? Schrijf je in bij de beste rijschool van Utrecht en profiteer van al onze voordelen. We zorgen voor een leuke instructeur die je zo snel mogelijk aan je rijbewijs helpt!