Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/public/sites/www.rijschoolrtl.nl/includes/menu.inc).

motor.jpgVeilig en snel je motorrijbewijs!

Het volgen van een motorrijopleiding kost veel minder tijd dan een autorijopleiding en is daarom dus ook goedkoper. Wil je eerst uitproberen of motorrijden wel echt iets voor jou is? Meld je dan snel aan voor de intake! Dit kan onderaan deze pagina.

Waarom motorrijles nemen bij Rijschool RTL

Rijschool RTL is één van de beste motorrijscholen van Nederland, met een hoog slagingspercentage. Je krijgt rijles van een geduldige, ervaren instructeur. Samen met de instructeur oefen je alle verplichte examenonderdelen veilig op een daarvoor bestemd terrein. Bij ons kun je al in twee dagen de motor volledig de baas worden. 

Je start op een veilige manier met bijzondere verrichtingen. Dat is de eerste kennismaking met de motor en hierbij word je eerst geleerd hoe je moet sturen, remmen en  - natuurlijk het allerbelangrijkste-  hoe je erop blijft zitten. Je rijdt tenslotte maar op twee wielen. Je zult merken dat je niet angstig hoeft te zijn, maar dat het voor velen toch lastiger is dan men in eerste instantie had gedacht. Vervolgens volgt het examen voertuigbeheersing. Nadat je het examen voertuigbeheersing hebt behaald, gaan we verder met lessen en het examen verkeersdeelneming op de openbare weg. Wil je zo voordelig mogelijk je motorrijbewijs halen? Kies dan voor een van onze voordelige motorrijbewijs pakketten! Iedereen kan bij ons de motorrijopleiding in de buurt van Utrecht volgen, ook als je nog niet in het bezit bent van je autorijbewijs. Om je in te schrijven, meld je je allereerst aan voor de intake. Dan kun je kijken of het inderdaad iets voor je is. Ben je overtuigd en klaar om te beginnen met lessen? Schrijf je dan ter plekke in voor de opleiding!

Motorrijles voor iedereen in omgeving Utrecht

Motorrijbewijs A
Leeftijd: vanaf 22 jaar wanneer 2 jaar in bezit van rijbewijs A2, en vanaf 24 jaar bij rechtstreekse verkrijging. 
Examen: zonder in bezit te zijn van rijbewijs A2 moet je het theorie- en praktijkexamen doen. Als je wel in bezit bent van categorie A2, doe je alleen het praktijkexamen.