Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/public/sites/www.rijschoolrtl.nl/includes/menu.inc).

Motorrijles Utrecht

Een motorrijbewijs, wie droomt er niet van? De ongekende vrijheid van slechts twee wielen tussen jou en het asfalt en de ultieme test van zowel rijder als motor. Want als motorrijder ben je wel minder belemmerd wanneer het aankomt op wendbaarheid en snelheid, maar ben je tegelijkertijd ook veel kwetsbaarder.

Op de motor is en blijft het dus altijd goed opletten. Je dient immers te anticiperen op het gedrag van andere weggebruikers, nog meer dan dat je dat doet wanneer je auto rijdt. Het is dus belangrijk dat je een goede motorrijopleiding volgt voordat je je als motormuis op de weg begeeft.

Rijschool RTL biedt naast autorijlessen ook motorrijlessen in Utrecht en omgeving aan. Woon je dus in het midden van het land en wil je je motorrijbewijs snel, goedkoop en goed halen? Aarzel dan niet langer en maak een afspraak bij rijschool RTL! Ook wanneer het op motorrijlessen aankomt, is rijschool RTL namelijk een van de beste rijscholen in Utrecht en omgeving. Wanneer je een afspraak maakt, is dit een afspraak voor een zogenaamde intake. Hierbij wordt ingeschat wat je niveau is en hoeveel lessen je nodig zult hebben om te kunnen slagen. Wanneer je besluit om je motorrijbewijs te willen halen bij RTL, is je intake gratis. Als je eenmaal begint met lessen, ga je samen met een ervaren instructeur op pad op de wegen van Utrecht en omgeving. Voor jou zijn dit waarschijnlijk al bekende wegen, dus over de routes hoef je je geen zorgen te maken. Bijkomend voordeel is dat ook je examen plaats zal vinden op de wegen van Utrecht en omgeving. Zo slaan we bij RTL dus twee vliegen in één klap: jij kent tijdens het lessen de wegen al waardoor er meer aandacht overblijft voor andere belangrijke zaken tijdens het rijden en wanneer je examen doet, is de examenroute ook al vertrouwd. Over de examenroute hoef je je dus ook geen zorgen te maken!